петък, 19 октомври 2012 г.

Следете внимателно новите епизоди на вашите любими сериали

EpisodeCalendar Logo



Всеки един от нас има поне едно любимо сериалче, някои като мен обаче имат повече от един, което води до сериозни трудности, особено покрай забързаното ни ежедневие. Това се дължи на факторите - време и енергия, които са ни необходими да следим за новите епизоди на множеството ни любими сериали. Слава Богу, проектът episodecalendar.com решава всичките ни проблеми наведнъж.

Създавайки акаунт в проектът episodecalendar.com, всеки потребител има възможност да открие и добави в списък любимите си сериали. В резултат на това на главната страница получавате календар, където ще бъдат отбелязани на съответните дати, излъчването на новите епизоди на добавените от вас сериали. При всяко влизане, вие ще можете да виждате от кой сериал и кога съответно да очаквате нов епизод. За да не сте постоянно ангажирани всеки ден или седмица да влизате в сайта, за да следите за това, има услуга която да ви изпраща e-mail всеки ден или за всяка седмица, когато се очаква нов епизод, съответно можете да посочите и за кои сериали да бъде изпълнена тази услуга. За да няма объркване и в това кои епизоди сте изгледали и кои сте пропуснали, има възможност да маркирате всеки изгледан епизод и/или сезон.

Друг решен проблем е и часовата зона. Най-често тези сериали биват излъчвани в САЩ, а те са с различна часова зона от нашата, което води до допълнително объркване за най-нетърпеливите. Episodecalendar.com дава възможност да посочите вашата часова зона и маркирайки всички епизоди с ден напред, бихте могли да получавате адекватна информация. Също така, има възможност да следите от близо информацията чрез RSS емисия, директно от вашия браузър.

Това, което може да се отчете като минус е, че източникът на информация е само един и възможността за пропуск по един или друг начин е по-голям. Друг минус за нас българите е липсата на българските сериали в каталога. В края на краищата, проектът се движи благодарение на един човек, който покрива сам разработката, дизайна и поддръжката на този проект. Ако имате някакви въпроси, мнения или проблеми, използвайте тази връзка: FAQ, Contact, Feedback.

Няма коментари:

Публикуване на коментар